Clinic ‘Paardenosteopathie’ 11 mei

Hier kan je recreatieve en overige evenementen posten en bespreken, zoals buitenritten, trektochten, shows en alles wat niet binnen de andere evenementen-fora vallen.
Grobbee
Draver
Berichten: 105
Lid geworden op: 21 mar 2011, 08:08
Locatie: Haarle

Berichtdoor Grobbee » 28 mar 2014, 19:28

op zondag 11 mei komt Jannemarie Frowijn naar Ommen om een clinic te geven over osteopathie bij paarden. Hierbij zal zij ook aandacht geven aan problemen die vaak naar voren komen bij IJslandse paarden.

<a href='https://docs.google.com/file/d/0B_X0zrX ... kNzBV/edit' target='_blank'>Klik hier voor de uitnodiging!</a> Het is mogelijk om een tweetal paarden te laten checken, dit gaat op volgorde van aanmelding. De kosten zijn inclusief lunch, bij speciale dieetwensen dit graag even doorgeven, dan wordt hier rekening mee gehouden.

We hopen op een leuke opkomst en een gezellige ochtend/middag!

Groetjes,
Renée en Francien

Zie voor de overige evenementen in het oosten van Nederland de <a href='https://sites.google.com/site/austurlandnl/home/agenda' target='_blank'>website van Austurland</a>.

Grobbee
Draver
Berichten: 105
Lid geworden op: 21 mar 2011, 08:08
Locatie: Haarle

Berichtdoor Grobbee » 28 mar 2014, 19:30

Leuk, de eerste inschrijvingen zijn binnen! De plekken mét paard zijn helaas al vergeven. Eventueel een paard aanmelden voor de reservelijst is wel mogelijk.


Terug naar “Recreatieve en overige evenementen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten