zilverappel dekhengst 2016

» In deze rubriek mag NIET gereageerd worden op topics, er mogen alleen nieuwe topics gestart worden. Voor informatie kan je de topicstarter e-mailen of PBen.
Ljosvos
Stapper
Berichten: 4
Lid geworden op: 15 dec 2012, 23:47

Berichtdoor Ljosvos » 22 mar 2015, 11:17

Gloï een 4-jarige zilverappel hengst ook in 2016 ter dekking in Friesland.

Gloï is een reus van een ijslander (hij is minimaal 1.45 m groot) met een bijzonder lief karakter en 4 goede gangen. Zijn vader is Hrannar van de Logtenburg en zijn moeder een goede ijslandse merrie die helaas nooit gekeurd is. Hij toont veel tölt en draf in het land en heeft ook in de kudde een erg lief karakter.

Wil je een leuk recreatiepaard met tölt, maat en een super karakter fokken? Dan is Gloï een goede optie. Gloï is absoluut eczeemvrij en heeft geweldig behang.

Gloï staat tussen Drachten en Leeuwarden. Het dekgeld bedraagt 275 euro inclusief maximaal 6 weken weiden.

Wil je hem eerst komen bekijken? Stuur me een pb'tje dan mail ik foto's en maken we een afspraak. \[EMAIL=a.oosterhof1@kpnplanet.nl\]a.oosterhof1@kpnplanet.nl\[/EMAIL\]

Vorig jaar zijn bij ons 2 merrieveulens geboren, een zilverappelbruine en een bruine. Beiden met veel behang en tactzuivere tölt.

Voor foto's: <a href='http://www.mijnalbum.nl/Album=TNHRM8X4#' target='_blank'>http://www.mijnalbum.nl/Album=TNHRM8X4#</a>

Terug naar “Dekhengsten 2015”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast